Transporturi agabaritice

Serviciile de transport agabaritic, oferite de DAMIENA sunt adaptate în mod individual pentru fiecare client. Noi ajutăm clientul să-și planifice proiectul pentru ca livrarea să fie efectuată în condiții de maximă siguranță.
Pentru o cotație corectă, selectăm vehiculul cel mai potrivit pentru transport, planificăm ruta ți creem un program preliminar pentru transport. Planificarea adecvată poate genera economii considerabile pentru client.

Logistica de proiect necesită o muncă de pregătire detaliată, iar specialiștii noștri sunt pregătiți să verifice traseele, înainte de fiecare transport, coordonează operațiunile de transport, de la început până la sfârșit. În plus, dumneavoastră veți fi mereu informat despre transportul pe care îl aveți în desfășurare.

Efectuarea transporturilor cu depășiri ale maselor și/sau dimensiunilor maxime admise este interzisă în zilele de sâmbătă, duminică și în zilele de sărbătoare legală, între orele 6,00 și 22,00. Prin excepție, administratorul drumului poate autoriza asemenea transporturi, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului transporturilor și infrastructurii și al ministrului administrației și internelor.